Залишити заявку

Інструменти аналітики Facebook [топ-8]

Інструменти аналітики Facebook [топ-8]

Інструменти аналітики Facebook надають миттєвий доступ до інформації про найпопулярнішу у світі платформу соціальних мереж. Показники Facebook розкривають цікаві факти про вподобання та поведінку аудиторії. Аналізуючи дані про ефективність контенту, можна отримати цінний кількісний зворотний зв’язок, який допоможе побудувати виграшну маркетингову стратегію Facebook.

Єдиний спосіб максимально ефективно використовувати аналітику Facebook – це знайти інструмент, який допоможе вам відстежувати продуктивність і виявляти закономірності. Ознайомтеся з оглядом найкращих інструментів аналітики Facebook, доступних у 2023 році.

Що таке інструменти аналітики Facebook?

Інструменти аналітики Facebook збирають і повідомляють про показники продуктивності з облікового запису. Ці показники можуть містити такі пункти, як перегляди, лайки, залученість, кліки та коментарі.

Інструменти аналітики Facebook img1

Rival IQ

Rival IQ значною мірою зосереджений на тому, щоб побачити, чим займаються ваші конкуренти. Поряд зі звітами за звичайними показниками аналітики Facebook (залученість, демографія) ви також можете використовувати панель моніторингу Rival IQ, щоб аналізувати, як працюють інші бренди.

Ключові особливості:

  • Короткий огляд продуктивності – лайки, коментарі, пости, реакції та демографічна інформація в одному місці.
  • Конкурентний бенчмаркінг – комплексні звіти за конкуруючими акаунтами, щоб ви могли бачити свої можливості.
  • Інструмент аналітики реклами Facebook – відстежуйте свої кампанії та місця розміщення, а також переглядайте демографічну інформацію. Безпосередні звіти – порівняйте свою сторінку зі сторінками конкурентів, щоб побачити моделі продуктивності та ключові тенденції.

Вартість: ви можете використовувати безкоштовну версію протягом 14 днів, потім ціна тарифів починається з 239 доларів на місяць.

Meta Business Suite

У 2021 році Facebook закрив свій вбудований у платформу інструмент Facebook Analytics, замінивши його на Meta Business Suite. Business Suite – це інструмент для управління рекламою, комерцією та публікацією контенту для Facebook та Instagram. Він також має базовий аналітичний інструмент для перегляду інформації про ваші публікації та сторінку.

Ключові особливості:

  • Insights – переглядайте ефективність своїх постів.
  • Тенденції – відстежуйте ключові тенденції, щоб побачити закономірності успіху.
  • Інформація про аудиторію – ознайомтеся з демографічними даними вашої цільової аудиторії.

Вартість: Безкоштовно

Keyhole

Keyhole – це аналітичний інструмент, який також можна використовувати для соціальних мереж. Відстежуйте ефективність своєї сторінки на Facebook, а також вивчайте сторінки конкурентів і використовуйте рекомендації Keyhole для оптимізації взаємодії. Відстеження хештегів і ключових слів дозволяє бути в курсі всіх гарячих чуток і тенденцій.

Ключові особливості:

  • Аналіз настроїв – дізнайтеся, хто говорить про ваш бренд, і, що важливіше, як до нього ставляться.
  • Рекомендації – незалежно від того, чи шукаєте ви багато підписників, високу залученість або конверсію, Keyhole надає рекомендації на основі даних про такі показники, як час публікації та кількість слів, які потрібно використовувати.
  • Аналіз конкурентів: чим ви відрізняєтеся від конкурентів? Функція аналізу конкурентів Keyhole дає змогу бачити ваші переваги.

Вартість: 14-денна безкоштовна пробна версія. Базовий обліковий запис аналітики профілю починається з 39 доларів на місяць, а обліковий запис у соціальних мережах – з 79 доларів на місяць.

Інструменти аналітики Facebook img2

Social Status

Інструмент аналітики соціальних мереж має барвисту і надійну функцію Facebook, відстежуючи все: від показів постів до залученості, зростання і кліків за посиланнями. Також є можливість аналізувати рекламу, конкурентів і впливові кампанії.

Ключові особливості:

  • Багатоканальні звіти – порівняйте ефективність своєї роботи на Facebook з іншими обліковими записами.
  • Платні та органічні розбивки – аналітика як для ваших оголошень, так і для контенту
  • Порівняльний аналіз конкурентів – подивіться, як ваша продуктивність порівнюється з вашими конкурентами.

Вартість: доступний обмежений безкоштовний план без інструментів звітності. Стартовий тариф починається з 29 доларів на місяць.

Quintly

Розширена аналітика соціальних мереж (на вибір понад 500 показників!) працює глибше і краще, ніж Meta, і пропонує серйозне налаштування і гнучкість. Обирайте між багаторівневою або широкою аналітикою й аналізуйте свою ефективність порівняно з конкурентами та брендами, які вас надихають.

Ключові особливості:

  • Призначені для користувача звіти – створюйте та автоматизуйте звіти, що надають найбільш важливі для вас дані.
  • Користувацькі інформаційні панелі – виберіть з більш ніж 500 метрик, щоб відразу показати ключові точки даних.
  • Інтеграція API – отримайте повну гнучкість даних з інтеграцією API Quintly.

Вартість: від 410 доларів на місяць.

Vaizle

Vaizle бере дані із соціальних мереж із Facebook* та всіх інших ключових платформ і інтерпретує результати у вигляді практичних щоденних порад. Отримуйте свої ідеї в зручних візуальних форматах, таких як графіки та діаграми.

Ключові особливості:

  • Конкурентний аналіз – дізнайтеся, які хештеги та типи постів найкраще підходять вашим заклятим ворогам.
  • Призначені для користувача звіти – перегляньте попередній перегляд вашого звіту в режимі реального часу, коли ви створюєте призначений для користувача звіт у кілька кліків.
  • Рекомендації – Vaizle називає себе вашим “особистим аналітиком соціальних мереж”, надаючи не тільки дані, а й пропозиції до дії.

Вартість: безкоштовна 14-денна пробна версія; повний тариф від $29 на місяць.

Social Insider

Ключові особливості:

  • Моніторинг метрик – відстежуйте результати своєї кампанії та відстежуйте свої ключові показники ефективності в соціальних мережах.
  • Стратегічні ідеї – ідеї та тенденції контенту, адаптовані для вас і вашої галузі.
  • Конкурентний аналіз – дізнайтеся, як працює контент ваших конкурентів у соціальних мережах і наскільки ви відповідаєте галузевим стандартам.

Вартість: безкоштовна 14-денна пробна версія; плани починаються з $83 на місяць

Sotrender

Аналітичні звіти Sotrender у соціальних мережах спрямовані на те, щоб надати користувачам як статистику продуктивності, так і корисну інформацію. Професійні звіти збираються в одну мить, тому відстежувати органічні та платні публікації конкурентів легко.

Ключові особливості:

  • Автоматизована звітність – звіти, доповнені штучним інтелектом, пропонують унікальну інформацію.
  • Порівняльні звіти – порівняйте свої результати та результати конкурентів.
  • Капітал бренду – власні “галузеві індекси та оцінки” Sotrender допомагають вимірювати капітал і ефективність бренду.

Вартість: безкоштовна 14-денна пробна версія; тариф починається від $69 на місяць

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин