Залишити заявку

Служба підтримки Facebook, як зв’язатися? [3 способи]

Служба підтримки Facebook, як зв'язатися? [3 способи]

Служба підтримки Facebook, відповідає на питання, які пов’язані з рекламою, управлінням акаунтами, а також монетизації контенту на Facebook і в Instagram.

Ми багато знаємо про “внутрішню кухню” компанії, яка недоступна пересічному користувачеві ADS, і постараємося поділитися цим із тобою.

Служба підтримки Facebook img2

Як працює служба підтримки Facebook

До мене дуже часто приходять кейси, коли клієнти думають, що в агентів підтримки є чарівна кнопка, яка, якщо її натиснути, розблокує всі акаунти та вирішує абсолютно всі проблеми.

Коли ви пишете в підтримку з реклами Meta Support Pro, ви сподіваєтеся, що потрапляєте безпосередньо в компанію Meta, але це не так.

Служба підтримки Facebook це підрядники, які надають послуги компанії Meta. У агентів підтримки немає можливості вам моментально розблокувати Рекламний Аккаунт або Бізнес Менеджер.

Інструменти Fb допомагають менеджерам тільки в перевірці, і зрозуміти якого типу у вас блокування. Вийде чи ні відправити запит на зняття обмежень у внутрішній відділ, залежить від типу блокування.

також читайте

У Facebook існує 2 канали підтримки

  1. (GBG в перекладі як Global Accounts) – канал підтримки великого бізнесу. Ці клієнти або є партнерами Meta, або управляються партнерами Meta. Усередині підтримки визначаємо їх як Managed clients.
  2. (SBG Clients) – канал підтримки малого та середнього бізнесу. Усі, хто не є партнером Meta. Визначаємо як unmanaged clients.

Коли ви входите в групу GBG, такі питання, як підтвердження особи або відкриття кредитної лінії, вирішуються безпосередньо з Meta, оперативно і якісно.

Коли ви входите в групу SBG, багато ваших запитів на підтримку Meta Support Pro можуть не підтримуватися службою підтримки, вам дають посилання на селфі форму, щоб ви самостійно вирішували всі питання.

Посилання на селфі форми, вас перенаправляють на аналогічні компанії підрядників, які надають послуги підтримки для Meta з різних питань.

Тобто йде жорстка дискримінація, як на мене, оскільки для SBG клієнтів допомога від підтримки мінімальна, а для GBG зелене світло скрізь.

Чи може агент підтримки SBG відкрити запит по каналу для клієнтів GBG? – Так, може

Служба підтримки Facebook

Якими мовами йде спілкування зі службою підтримки?

Наразі підтримка реклами Meta Support Pro надає можливість своїм клієнтам відкрити запит такими мовами:

Англійська, арабська, голландська, французька, німецька, іврит, італійська, українська, польська, російська, іспанська, португальська, турецька та французька мови.

Мова Маркета, куди ви потрапите, визначається мовою у вашому особистому профілі Facebook.

Якщо ваш профіль Facebook налаштований на українську мову, вам у чаті відповість україномовний агент. Якщо ваш профіль налаштований на англійську мову, в чаті вам відповість англомовний агент, і так далі.

Відкриваючи чат, ви завжди можете попросити агента перекласти вас на Маркет мови, мову, яка ближча вам для роз’яснення ситуації.

Вибір мови, якою ви хочете отримати підтримку, не впливає на вирішення ваших завдань! Не впливає на зняття обмежень або майбутніх блокувань.

Тут вся справа у вашій зручності!

А вирішення ваших ситуацій залежить від того, на якого агента потрапите. Після відкриття запиту просіть агента надіслати вам е-мейл для зв’язку.

Ви зможете писати у відповідь на е-мейл, надавати додаткову інформацію або дізнатися статус розгляду вашої заявки.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин