Залишити заявку

Накрутка підписників інстаграм: плюси та мінуси

Накрутка підписників інстаграм: плюси та мінуси

Накрутка підписників інстаграм – найкоротший шлях, щоб розкрутити свій обліковий запис, принаймні так здається на перший погляд.  Але все на практиці все не так просто. Спершу потрібно навчитися отримувати цільовий трафік. Зазвичай на початку люди сумніваються в ефективності платної реклами, тому хочуть дізнатися все про способи накрутки підписників в інстаграмі, адже здається, що так просуватися значно дешевше. Такі методи справді є, причому візуально працюють вони досить ефективно. Але треба обов’язково зрозуміти, що до чого, щоби трохи знизити планку своїх очікувань. Для початку потрібно зрозуміти те, що існують як повністю білі методи накрутки, так і сірі, а то й зовсім нелегальні. У чому їхня відмінність і чого чекати від кожного способу отримання підписників?

Накрутка підписників інстаграм вручну

Зазвичай це найбезпечніший спосіб отримувати перших фоловерів. Потрібно наповнити свій обліковий запис контентом, створити пару десятків цікавих постів. Після цього можна зайнятися накруткою. Відбувається все дуже просто. Ви можете шукати користувачів в інстаграмі, заходити дописи на них та залишати там лайки. Можна підписуватись на цікавих вам людей, кількість підписників у яких не перевищує 4-5 тисяч осіб. Також можна залишати коментарі.

Такий спосіб працює досить ефективно за рахунок того, що люди зазвичай пишуть справді свою особисту думку. Аудиторія в інстаграмі сильно втомилася від спаму та ботів. Тому якщо ви почнете вручну писати осмислені коментарі там, де їх небагато, то можете отримувати за добу додатково близько 100-150 фоловерів. При цьому треба розуміти, що сидіти 10 годин і лайкати всіх поспіль не можна. Сервіс має ліміт підписок і лайків, а тому щоб уникнути бана, потрібно приділяти такій роботі не більше 2-3 годин на добу. Обов’язково робіть перерви між активністю на чужих сторінках.

Накрутка підписників інстаграм

Накрутка підписників інстаграм за допомогою спеціальних сервісів

Є сайти, на яких пропонується повністю безкоштовна накрутка підписників інстаграм. Фішка в тому, що вони займаються масовим створенням акаунтів, які повністю згенеровані автоматично. Тобто, ви користуватиметеся послугами ботів. Спеціальні програми генерують тисячі облікових записів з порожніми сторінками. Потім ці акаунти підписуються на живих користувачів у мережі. Зрозуміло, що така накрутка підписників інстаграм має сумнівну користь. А ось ризики потрапити під санкції «Інстаграм» існують серйозні.

Накрутка підписників інстаграм за допомогою користувачів, які виконують дії за оплату

У мережі також багато сайтів, які пропонують людям трохи підзаробити на так званій вірусній рекламі. Зазвичай за копійки люди сидять у соціальній мережі та лайкають пости, пишуть коментарі. Толку від такого просування також мало, але на вигляд можна обставити все так, ніби ваш профіль вже починає користуватися популярністю.

Мінуси накрутки підписників у тому, що залучена аудиторія практично не допомагає просунути обліковий запис. Якщо ви хочете наростити популярність, необхідно зайнятися контентом, а також ставити лайки і писати коментарі представникам тієї цільової аудиторії, яка вам цікава. Процес можна автоматизувати за допомогою спеціальних сервісів, які пропонують розумну аналітику та безпечний масфоловінг. Зазвичай вартість використання таких програм для маркетологів обходиться в 600-1000 грн на місяць.

Чому накрутка підписників інстаграм не кращий шлях розвитку

Платоспроможність аудиторії набагато важливіша, ніж сама кількість підписників. Розкрутка в Інстаграмі може відбуватися набагато швидше, ніж за допомогою Фейсбуку, ВК або Ютуба. Власникам сайтів та груп ВК доводиться вкладатися у свій проект від 1 року та більше, перш ніж з’явиться відчутна віддача.

Блог в Інстаграм просувається набагато швидше. При інтенсивних вкладеннях часу, коштів та зусиль це займає від 3-6 місяців.

Можливості для заробітку відкриваються з 5000 активних підписників. База підписників буде вважатися активною, якщо користувачі регулярно переглядають викладені на обліковий запис фотографії, лайкають пости, іноді можуть залишити коментар. Реклама оплачується фіксованими сумами.
Тому варто розглянути наступні варіанти просування в Інстаграм:

  • Масфоловінг. Погодьтеся, аудиторія зі справжніх платоспроможних підписників конкурентів, набагато краща за накручену та неактивну масу. Вартість просування в такий спосіб становитиме від 2000 – 4000 грн на місяць і може зацікавити і у вас. Для цього потрібно мати унікальну торгову пропозицію або оригінальний контент, які вигідно виділять сторінку на тлі багатьох подібних профілів.
  • Таргетована реклама
  • Співпраця з іншими блогерами

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин