Залишити заявку

Як отримати купон на рекламу Facebook? [3 способи]

Як отримати купон на рекламу Facebook?

Купон на рекламу Facebook – це форма оплати реклами Meta (Fb та Insta). Докладніше про купони в довідці фейсбук

Купон на рекламу Facebook можна отримати якщо:

1. Якщо у вас є невдоволення щодо будь-якого рекламного продукту. Уявіть, що ви запустили рекламну кампанію з метою “залученість”, та плануєте отримувати повідомлення в messenger, Instagram direct або WhatsApp, в рекламному кабінеті в статистика показує, що ви отримали 10 повідомлень, але за фактом ви не отримали жодного повідомлення.

2. Якщо вводяться в систему нововведення або тестуються рекламні продукти з боку розробників. Зміни в рекламному акаунті з боку розробників можуть спричинити зміни в поведінці вашої рекламної кампанії. Стає гіршою доставка показів, результативність вашої рекламної кампанії знижується. Відкрийте запит на підтримку й опишіть детально всі деталі.

також читайте

Приклад: “я запустив рекламну кампанію ID 6578432 вчора, коли зайшов до рекламного кабінету, бачу, що в налаштуваннях рекламної кампанії немає опції детального таргету, але я налаштовував рекламну кампанію з детальним таргетом. Також я бачу, що моя рекламна кампанія погано доставляється через цю зміну в рекламному акаунті. Прошу вас перевірити та надати мені купон на рекламу Facebook на відшкодування витрачених коштів через ці нововведення в рекламному кабінеті. Я не був заздалегідь повідомлений і втратив результативність реклами. Прошу надати мені купон на 25, 50 або 100$ (тут залежить від витрачених коштів)”

3. Якщо у вас будь-яка помилка (Баг) в системі. Купон в цій ситуації можна отримати тільки після того, як ця помилка буде підтверджена з боку технічного відділу.

Відкриваєте запит і обов’язково надаєте відеозапис кроків, які ви робите, і яка помилка з’являється в кінцевому підсумку (у відео має бути все англійською).

Одразу повідомляєте агенту підтримки, що ви зробили troubleshoot: почистили кеш і куки, пробували інший браузер/пристрій/підключення WIFi/режим інкогніто, і водночас помилка не зникає. Технічний відділ повторює ваші дії і якщо помилка підтверджується, то купон ваш.

Варто зазначити, що після активації купон на рекламу Facebook має обмежений термін придатності – приблизно 6 місяців.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті фейсбук.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин