Залишити заявку

Прихована зброя OpenAI – колишні інженери Google [3 факт]

Прихована зброя OpenAI - колишні інженери Google

Оскільки ChatGPT від OpenAI останніми місяцями став світовою сенсацією, фахівці зі штучного інтелекту та інвестори поставили собі питання, як семирічний стартап зміг перевершити Google – мабуть, є прихована зброя OpenAI. Google керує двома провідними у світі дослідницькими групами зі штучного інтелекту, проте стартап швидко розробив продукт ChatGPT, яким уже скористалися десятки мільйонів людей і який керівники Google розглядають як потенційну загрозу для своєї пошукової системи.

ChatGPT від OpenAI

також читайте

 

В чому криється прихована зброя OpenAI?

Виявляється, в OpenAI була секретна зброя – колишні дослідники Google. За словами джерел, за місяці, що передували випуску ChatGPT, OpenAI непомітно найняла щонайменше п’ятьох колишніх співробітників Google AI, які зіграли важливу роль у налаштуванні чат-бота, щоб він був готовий до запуску в листопаді 2022. Також відомо, що OpenAI продовжує залучати таланти з Google.

ChatGPT від OpenAI, img2

Минулого місяця стартап найняв дослідника Google, який допоміг створити модель машинного навчання, яку Google використовувала для своєї пошукової системи і яку OpenAI пізніше використовувала для ChatGPT. Щонайменше чотири інших дослідники з Google Brain, основної групи зі штучного інтелекту компанії, останніми тижнями перейшли в OpenAI.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин