Залишити заявку

Доступ до API Twitter буде платним. [3 інсайти]

API Twitter

Чому API Twitter буде платним? Twitter став популярним частково завдяки тому, що пропонував свій код і дані як інфраструктуру для аутентифікації користувачів, агрегування новин та інших видів використання, але в епоху Ілона Маска основним пріоритетом компанії є дохід.

 

Подробиці навколо API Twitter 

API Twitter – це сукупність методів, механізмів, інструментів, за допомогою яких різні програми мають можливість взаємодіяти одна з одною, обмінюватися даними, виконувати різноманітні завдання, використовуючи набір протоколів і визначень. Twitter змінив умови свого API, щоб закрити доступ для сторонніх додатків.

Оголошення вже викликало шквал критики в самому Twitter, а також протести з боку невеликих фірм-розробників програмного забезпечення, які створювали продукти, виходячи з припущення, що API Twitter залишиться безкоштовним. Маск виправдовувався тим, що розробники ботів “жорстоко зловживали” безкоштовним API, на його думку, стягування плати в розмірі 100 доларів на місяць і перевірка ідентифікаторів тих, у кого є доступ, “значно виправить ситуацію”.

також читайте

Як зазначає BuzzFeed News, існує безліч хороших ботів, які використовують Twitter API, щоб вказати, хто на кого підписався, або коли New York Times уперше використовує якесь нове слово (я сама підписана на цей бот) – або всілякі інші загадкові, але корисні або кумедні речі, які збагачують Twitter, але це не бізнес.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин