Залишити заявку

3 нові можливості Google

2 нові можливості Google | Ads-Tips.com

Якщо ви хочете, щоб ваші рекламні кампанії були ефективнішими, а конверсії зростали дедалі вище, варто звернути увагу на нові можливості Google, які активно розробляються спеціально для вас.

Розширений імпорт конверсії GA4

У нещодавньому оновленні Google Ads покращив спосіб імпорту даних про конверсії, забезпечивши більш точні вимірювання і поліпшену оптимізацію. Google Ads тепер підтримує імпорт дробових міжканальних кредитів на конверсію з властивостей Google Analytics 4 (GA4).

До цього оновлення конверсії імпортувалися з GA4 на основі міжканальної моделі атрибуції останнього кліка. Це означало, що конверсії були імпортовані в Google Ads тільки в тому випадку, якщо останній клік був отриманий з реклами Google.

З останнім оновленням Google Ads імпортуватиме часткові дані про крос-канальну конверсію, навіть якщо останній непрямий клік був не з Google Ads. Якщо використовується атрибуція на основі даних, всі часткові кредити Google з GA4 будуть імпортовані в Google Ads, незалежно від того, де відбулася остання взаємодія.

можливості Google img1

Налаштування та переваги імпорту конверсій

Щоб імпортувати конверсії з Google Analytics в Google Ads, рекламодавці повинні зв’язати свої акаунти Analytics і Google Ads і увімкнути автоматичне тегування у своїх акаунтах Google Ads.

Імпорт конверсій пропонує кілька переваг, таких як:

  • Доступ до конверсій Analytics і даних, пов’язаних із кліками Google Ads;
  • Перегляд даних про конверсії Analytics в Google Ads;
  • Дозвіл Google Ads Smart Bidding оптимізувати ставки з використанням імпортованих даних;
  • Міграція перетворень у GA4.

Щоб уникнути дублювання конверсій і забезпечити плавний перехід, рекламодавці повинні перенести свої конверсії на GA4. Цей крок допоможе запобігти потенційним проблемам із дубльованими даними перетворення.

Оновлені можливості Google Search Ads 360

Google оголосив про останні поліпшення Search Ads 360 і закликав рекламодавців перейти на нову платформу до квітня 2024 року.

Search Ads 360 є частиною маркетингової платформи Google, призначеної для рекламодавців для управління крос-канальними пошуковими кампаніями з можливостями корпоративного рівня для створення, розгортання та оптимізації рекламних кампаній. Нова платформа пропонує поліпшену підтримку Google Ads.

  • Підтримка Google Ads у новому Search Ads 360 пропонує формати просування тексту, зображень, зображень, відео та додатків;
  • Налаштування рекламної кампанії Microsoft дають змогу рекламодавцям контролювати витрати, таргетинг місця розташування та оптимізацію кампанії.
  • Існують також нові функції, такі як шаблони, центр продуктивності та розширені можливості звітності.
  • Templates, автоматизований конструктор кампаній для динамічних рекламних кампаній, може допомогти рекламодавцям з часто мінливим інвентарем і сезонними акціями;
  • Центр продуктивності в Search Ads 360 може оптимізувати планування, складання бюджету та звітність;
  • Поліпшення звітності та атрибуції можуть забезпечити плавний перехід з оновленими історичними даними, інтуїтивно зрозумілими робочими процесами та гнучким API звітності для користувацьких звітів.

можливості Google img2

Рекламодавці можуть перевіряти Experience Hub або відстежувати повідомлення про продукти, щоб дізнатися, про права на новий досвід Search Ads 360. Google рекомендує рекламодавцям оновитися до закриття попередньої версії до квітня 2024 року.

Це має дати змогу спростити управління крос-канальними рекламними кампаніями та підвищити ефективність і результативність.

За даними Google, нова платформа Search Ads 360 легко налаштовується і може бути адаптована до конкретних потреб корпоративних рекламодавців.

Завдяки свіжому призначеному для користувача інтерфейсу платформа покращує корпоративні робочі процеси, пропонуючи рекламодавцям нові способи централізації та масштабування своїх повсякденних завдань і ключових дій.

Google сподівається поліпшити досвід рекламодавців і допомогти їм досягти кращих результатів за допомогою кращого управління крос-канальними пошуковими кампаніями.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин