Залишити заявку

Шок-реклама в арбітражі трафіку, що це? [3 факти]

Шок-реклама в арбітражі трафіку: що це, як працює?

Одним із найпопулярніших способів інтернет-реклами, що викликає підвищений інтерес користувачів, є шок-реклама. Шокуючі картинки та заголовки застосовуються в рекламних цілях, як спосіб виділитися та привернути увагу. І зокрема підвищення продажів. Такий контент, грамотно обіграний, нікого не залишає байдужим, і провокує користувачів відкрити цікаву картинку, загадковий заголовок, відео, перейти за посиланням або зробити іншу цільову дію. Крім того, даний вид реклами добре запам’ятовується. Очевидно, що шок-реклама може використовуватись (і вже використовується) для підвищення відсотка конверсій.

Чим відрізняється шок-реклама від звичайної реклами

Шок-реклама вирізняється застосуванням зображень, що шокують. Ефективність її в тому, що вона привертає увагу раптово, навіть якщо користувачу не цікава ця тема. Більшість людей під час перегляду такої реклами з’являється цікавість. Основна мета маркетингових ходів такого роду – здивувати та запам’ятатися, при цьому не важливо, чи буде реакція користувача позитивною, чи негативною. Шок-реклама спрямована на підвищення впізнаваності насамперед, але при правильному застосуванні вона здатна генерувати ліди.

Шок-реклама в арбітражі

Як працює шок-реклама

Мета шок-контенту – викликати сильні враження та відчуття у цільової аудиторії. А саме:

  • Страх;
  • Злість;
  • Переляк.

Це хороший спосіб для привернення уваги при зливі трафіку на багато нутрооферів — засоби для схуднення, від варикозу, імпотенції, для зору, сильної потенції, від чорних крапок на обличчі та ін. демонструє, наприклад, наслідки куріння чи ожиріння!

Однак застосовувати шок-контент у рекламних цілях необхідно з обережністю. Викликаючи негативні емоції заради залучення інтересу, потрібно відразу визначити альтернативу, зайняти позицію жалю, акцентувати на відданості добрим намірам, це дозволить спонукати споживача до бажаних дій. У нашому випадку це покупка або заявка на покупку офера.

також читайте

Крім того, шокуючий контент використовується в соціальній рекламі, коли для того, щоб звернули увагу на проблему в суспільстві, потрібна різкість та непередбачуваність. Така реклама може стати дуже успішною завдяки пристрасті користувачів до перегляду відеороликів і розповсюдженню їх через мережу.

Проте не слід забувати — не всі рекламні мережі пропускають такий контент, він може блокуватися. Тому попередньо, перед запуском кампанії, бажано ознайомитися з умовами партнерки та майданчика, на якому ви хочете рекламуватись.

Підсумок

Як би нам не хотілося, щоб у мережі було менше негативу, без шок-контенту сьогодні не обійтись. Користувачі настільки звикли до традиційної реклами, що просто не реагують на неї. Вона не підштовхує до дій, не викликає емоцій, відповідно не запам’ятовується та спонукає до дій. Тому виникає необхідність використання шокуючої реклами, що дозволяє впливати на психіку людини та вивести його з емоційної рівноваги. Чим більший шок від реклами отримає користувач, тим вона буде ефективнішою. Однак, використовувати шок-контент потрібно обережно. Не варто забувати про ризики, які можуть призвести до втрати аудиторії та грошей.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин