Залишити заявку

Що впливає на конверсію нутра оферів? [9 факторів]

Що впливає на конверсію нутра оферів? [9 факторів]

Поганий конверт нутра оферів — це не тільки помилки арбітражника. Хоча й вони також. У цій статті ми зібрали основні фактори, через які арбітражник може лити в мінус – це конкретні причини, озвучені різними арбітражниками. Не хочете повторювати чужих помилок? Прочитайте цю статтю!

Малий вибір нутра оферів на бурж

Проблема ось у чому. У буржнеті дуже добре знають Титан гель та інші хіти для Tier-3 – для тих країн, де нутра офери в новинку і простенькі креативи ще створюють wow-ефект. Тому на бурж потрібно шукати щось нове, що ще не вигоріло. А в партнерках дуже часто можна зустріти стандартний набір нутри, що приїлася на заході.

також читайте

Старі нецікаві крео нутра оферів

До застарілої та реклами  що не працює також можна додати та криво адаптоване крео. Особливо ця тема актуальна для креативів на СНД, якими намагаються привабити аудиторію буржу десь, наприклад, у Європі. Не використовуйте перше-ліпше під руку крео! Погана неадаптована під гео реклама може спалити навіть найкрутіший і конверсійний офер. Якщо у вас проблема з адаптацією – співпрацюйте з партнерками, які можуть запропонувати вже адаптовану рекламу.

Помилки в лендінгах і крива верстка

Старий добрий Google Translate не з усіма мовами справляється однаково добре. Давати на вичитку нейтівспікеру – дорого, та й не завжди його можна знайти. Але ж граматичні та орфографічні помилки, так само як і слова/фрази недоречні, створюють у цільової аудиторії негативне враження про офер. Додайте сюди криву верстку – таке комбо і зовсім вб’є найменше бажання користувача ознайомлюватися з пропозицією.

Що впливає на конверсію нутра оферів

Банальні креативи нутра оферів

Помилка, яка часто трапляється у новачків арбітражу – заїжджені сюжети та зображення, що набили око навіть у тих, хто підключився до інтернету місяць тому. Перед запуском кампанії потрібно дізнатися все про аудиторію, гео, щоб не створювати безглуздих креативів, що не приносять конверсій.

Неякісна робота колл-центрів

Це вже до партнерських програм. Повільне опрацювання заявок – із цим стикався, напевно, кожен веб: лід потрапив у холд, минула година, друга, а його ніхто не продзвонює. І так буває, що обдзвін – тільки наступного дня. Очевидно, що за цей час лід може охолонути. А якщо це ще й адалт-нутра, але майже напевно його буде втрачено – не всім хочеться в понеділок вранці на роботі поширюватися телефоном про свої особисті проблеми. Коротше кажучи, повільна робота КЦ також погано позначається на відсотку конвертації.

Погана робота менеджерів ПМ

Рано чи пізно під час співпраці з ПМ виникають проблеми – наприклад, реферальне посилання не працює. Або зупинено викуп трафіку. А ви про це не знаєте. Чому? Тому що менеджер партнерки про це не повідомив. І це злив рекламного бюджету даремно. Хороший менеджер завжди на зв’язку і ніколи не пропадає на довгий час.

Робота без трекерів

Трекери дають змогу бачити статистику рекламної кампанії. Вона дає можливість покращувати РК, щось змінювати, зупиняти рекламу в потрібний момент. Новачки часто нехтують трекерами (і, відповідно, статистикою). А при роботі з новим гео або новим джерелом трафіку – це цілком собі серйозне упущення.

Злив робочої зв’язки

Відмінну зв’язку можуть злити десь на доповіді – в онлайні або офлайні. Або просто викласти її в паблік. І це відразу помітно за різким падінням конверта. Тому, якщо публічність вашої зв’язки сталася, потрібно її негайно змінювати. Дотискати залишки трафіку і міняти.

Орієнтація на дешеві офери

На перший погляд, усе логічно – чим дешевший товар, тим більше його братимуть. Можливо, але є зворотний бік медалі, а саме поганий викуп. Адже купівля дорогого офера відбувається більш осмислено, а дешевим і заморочуватися не варто. Та й відрахування за копійчаним офером досить низькі, тож результат не завжди вартий вкладеної праці.

Висновок

Як бачите, помилок припускаються обидві сторони – і арбітражники, і партнерки. Але в обох випадках можна усунути недоліки, і зробити це може сам веб. По-перше, відповідальніше підходити до креативів і збору аналітики. По-друге, ретельніше обирати партнерку і контролювати (за можливості) роботу кол-центру і менеджерів – адже це безпосередньо впливає на ваш заробіток.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин