АУДИТ ІНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГУ
kindergarten-logo-black

Онлайн-школа KinderGarten: 87% ріст коефіцієнту конверсій, 84% ріст конверсій

87%
Ріст коефіцієнту конверсій
84%
Ріст конверсій
33%
Зниження ціни за конверсію
25%
Ріст CTR

Школа дошкільної та шкільної освіти KinderGarten – це онлайн платформа для навчання дітей. Раніше школа працювала лише в офлайн режимі, проте виникло бажання масштабуватись і переходити в онлайн, тому вони звернулися до нас за допомогою в просуванні бізнесу в соціальних мережах.

Цільова аудиторія школи – це батьки (переважно мами) з дітьми віком від 4-10 років. Які зацікавлені у розвитку своєї дитини, які стикаються з проблемами у навчанні дитини, і вони не скупляться вкладати гроші у навчання.

Як ми досягли результатів:

  • Реструктуризація рекламних кампаній
  • Робота з цільовими аудиторіями
  • Релевантні оголошення під аудиторії
  • Оптимізація посадкових сторінок
  • Виключення нецільових аудиторій
kindergarten-laptop-black

Високо цінуємо роботу команди Ads-Tips з налаштування та підримки реклами instagram для нашої компанії. Ми отримали індивідуальний підхід не на словах, а на ділі - хлопці зарекомендували себе як професіонали своєї справи.

Філімонова Лілія

Філімонова Лілія

Керівник онлайн-школи

Ефективний маркетинг чекає на вас - готові?

Скільки коштує реклама Інстаграм

Таргетована реклама в Інстаграмі дозволяє вам самостійно встановлювати бюджет, який ви готові витратити на просування. Більше платіть більше людей побачить вашу рекламу. Мінімальна добова сума — лише $1. Але ви можете її збільшити, тому що з таким бюджетом на гарне охоплення розраховувати не доводиться.

На етапі вибору бюджету та тривалості рекламної кампанії можна вибрати суму та строк показу оголошень. Система самостійно порахує передбачуване охоплення і вирахує з точністю до долара, скільки коштуватиме рекламна кампанія при поточних налаштуваннях. Велика перевага реклами в Instagram – відсутність непередбаченого перевитрати коштів. Коли ліміт бюджету вичерпано, показ реклами зупиняється і більше не списуються.

А ось щодо вартості різних видів реклами в Instagram у блогерів і на біржах, тут значення дуже відрізняються. Якщо з блогером, який має невелику аудиторію, можна домовитися про рекламу за невелику суму або за бартером, то топові інфлюєнсери працюють з бюджетами, що обчислюються тисячами та десятками тисяч доларів.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.