АУДИТ ІНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГУ
boxyclub-logo-black

Школа Боксу Boxy Club: +66% збільшення конверсій, +11% ріст коефіцієнту конверсій

66%
Збільшення конверсій
36%
Збільшення трафіку на сайт
17%
Ріст CTR
11%
Ріст коефіцієнту конверсій

З метою просування до нас звернулась швецька школа боксу Boxy Club🥊. На своєму YouTube каналі викладачі школи раз на тиждень викладають ролики, які навчають техніки, тренують витривалість та мотивують займатися спортом. На момент початку нашої співпраці каналу було вже був 1 рік, і він налічував 4 тис. фолловерів. Також клієнт має інтернет-магазин з навчальними програмами. До співпраці з нами власник проєкт самостійно розвивав свій бізнес, та бажаючи зробити його більш ефективним, вирішив делегувати налаштування реклами нам.

До кінця другого місяця співпраці у Boxy Club на 66% збільшилися конверсії, на 17% – CTR, на 36% виріс
CTR і на 36% збільшився трафік з Facebook, Instagram.

Після першого спілкування та заповненого брифу у нас було розуміння аудиторії та цілей клієнта. Додатково ми вивчили ринок послуг по боксу: запити аудиторії та сайти з аналогічними послугами.

Ми запропонували зробити акцент на відеорекламі 📹, доповнивши її ремаркетингом, а також запустити рекламу в контекстно-медійній мережі.

Оскільки ми вирішили використати кілька рекламних каналів, перед нами постало завдання не лише їх грамотно налаштувати. Нам важливо було оцінити ефективність кожного ☝, щоб надалі замовник міг вигідніше розпоряджатися рекламним бюджетом.

Як ми досягли результатів:

  • Налаштувати YouTube Ads для залучення аудиторії до каналу;
  • Запустити Mobile App Ads для завантаження мобільних додатків;
  • Налаштувати КМС під пошукові слова, інтереси, ремаркетинг та look-a-like аудиторію;
  • Відстежити показники в Google Analytics та скоригувати налаштування кампаній.
boxyclub-laptop-black

Дякую команді Ads-Tips за організацію робіт з реклами Fac- за час співпраці мій проект досяг хороших результатів у просуванні, що виражається в успішній та позитивній динаміці.

У процесі співпраці команда Ads-Tips показала найвищу якість робіт, високу швидкість проведення робіт, а також високий рівень клієнтоорієнтованості. Висловлюю впевненість у збереженні сформованих партнерських відносин і сподіваюсь на подальшу взаємовигідну та плідну співпрацю.

shon remzi

Шон Ремзи

Власник проекту

Ефективний маркетинг чекає на вас - готові?

Як отримати максимум прибутку від вашого сайту?

  1. Залучаємо більше потенційних клієнтів на сайт (робимо більше охоплення Цільової Аудиторії  –  ЦА, збільшуємо відсоток кліків по рекламі – CTR, зменшуємо вартість кліку – CPC).
  2. Збільшуємо кількість лідів, заявок та дзвінків через сайт (зменшуємо вартість дії на сайті – CPA, збільшуємо конверсію сайту – CR).
  3. Збільшуємо середній чек покупки — AOV (рекомендації щодо налаштування реклами та сайту).
  4. Збільшуємо кількість повторних покупок – Q (правильно налаштована реклама, що нагадує, і емейл розсилки).
  5. Оптимізація інтернет реклами та сайту (аналіз та доопрацювання, з метою зниження витрат на рекламу та збільшення прибутку, протягом певного періоду часу).

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.