АУДИТ ІНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГУ
medyc-logo-black

Медичний центр Medyc: 157% ріст доходу, 96% ріст конверсій

157%
Ріст доходу
96%
Ріст конверсій
21%
Ріст CTR
129%
Ріст трафіку на сайт

Медичний центр Medyc звернувся до нас для просування косметичних медичних послуг за допомогою контекстної реклами Google Ads.

Для замовника було важливо:

  • підвищення впізнаваності бренду;
  • розширення клієнтської бази;
  • отримання заявок на послуги із сайту.

Перед нами стояло завдання налаштувати контекстну рекламу так, щоб вона почала приносити прибуток. При цьому клієнт запропонував використовувати тільки Google Ads, тому що в інших джерелах трафік був менш цільовим.

Компанія Medyc належить де медичної ніші, тому використовувати повний функціонал рекламних майданчиків Google було досить складно. Google забороняє рекламувати медичні певні медичні послуги та товари. Тому ми основну увагу ми сконцентрували на пошуковій контекстній рекламі.

Клініка знаходиться в одному з найбільших міст країни, тому на першому етапі роботи було потрібно відсікти користувачів з інших географічних положень. Ймовірність того, що вони приїдуть з іншого міста на лікування або процедури менша аніж серед мешканців міста де розташовується клініка – тому інші міста ми залишили на майбутнє.

Повноцінно запустити рекламу ми змогли лише після надання ліцензій та сертифікатів на надання медичних послуг та їх схвалення з боку Google. Бували дні, коли відхиляли оголошення пачками, ми не здавалися і знову відправляли на модерацію. Часто оголошення відхилялися системою помилково. Головне правило в цій ситуації — це спілкуватися з техпідтримкою та дотримуватися інструкцій.

Як ми досягли результатів:

  • Кампанія з широким таргетингом
  • Налаштовано функціонал допородажів товарів
  • Доопрацьована мобільна версія сайту
  • Тестування аудиторій
  • Підключення медійної реклами
medyc-laptop-black

У минулому я працювала з іншим підрядником по рекламі, і найбільша відмінність — увага до деталей — команда Ads-Tips відчуває велику гордість за свою роботу та використовує свій досвід для просування нашого проекту. Вони мотивовані і хочуть, щоб ми досягли успіху, а не діють виключно як аутсорсинговий підрядник, який виконує щоденні завдання.

Ольга Вернидуб

Ольга Вернидуб

Директор з маркетингу

Ефективний маркетинг чекає на вас - готові?

Замовити налаштування контекстної реклами або створювати кампанію самостійно?

Багато власників бізнесу задаються цим питанням і це не дивно – Google Adwords є найбільшою мережею інтернет-реклами в світі і потужним інструментом залучення цільового трафіку на сайт. Наприклад, для України 90% пошукового трафіку припадає саме на пошукову систему Google.

Може скластися враження, що контекстна реклама – це чарівна кнопка, натиснувши на яку, Вас накриє цунамі з клієнтів і замовлень. Але це можливо тільки при правильному налаштуванні кампанії. Причини:

  • На жаль (чи на щастя) Ви не одні в своїй ніші, а значить «хвилю замовлень» доведеться ділити з кимось ще;
  • Неправильно налаштована реклама може працювати «в нуль» або навіть приносити компанії збитки;
  • Щоб кампанія вийшла на окупність і почала приносити дохід недосвідченому фахівцеві часто потрібно «злити» тисячі гривень рекламного бюджету на тести.

Щоб отримати максимальну користь від контекстної реклами (якомога більше конверсій за найкращою ціною) і не витрачати дорогоцінний час і бюджет на самостійні спроби, рекомендуємо довірити налаштування рекламної кампанії Гугл Адс професіоналам, які на своєму досвіді шляхом проб і помилок навчилися робити це найбільш ефективно.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.