АУДИТ ІНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГУ
autolavel-logo-black

Магазин Автозапчастин AutoLavel

185%
Ріст об'єму конверсій
21%
Зниження вартості конверсії
73%
Ріст коефіцієнта конверсії
28%
Ріст CTR

Магазин автозапчастин Autolavel здійснює продаж автозапчастин для автомобілів преміумкласу 🚘. Ніша має попит, а попит, як відомо, породжує пропозицію. Ринок не стоїть на місці, з’являються нові компанії, а клієнти шукають найвигідніших умов. Контекстна реклама у разі – базова потреба. А її якісне налаштування – можливість при стабільних вкладеннях отримувати постійний приплив замовлень.

Спочатку сайт клієнта було виконано у форматі лендингу на конструкторі сайтів Tilda. Цього цілком достатньо для базового налаштування реклами Google Ads, що і потрібно було зробити. На першому етапі роботи замовник заповнив бриф, який показав пріоритетні послуги та особливості бізнесу 🔧. Робота почалася зі створення рекламних кампаній під кожну послугу і надалі переросла у доопрацювання сайту та оптимізацію реклами.

Перед нами було поставлено мету – за допомогою контекстної реклами залучити нових клієнтів із поступовим зниженням вартості конверсії.

Першочергово були такі завдання:

  • Запустити пошукову рекламу та ремаркетинг у Google Ads;
  • Налаштувати аналітику.
  • Контроль ефективності рекламних кампаній і за необхідності їх переформатування.

Як ми досягли результатів:

  • Нова структура рекламних кампаній
  • Налаштування мінус слів
  • Дослідження  моделей атрибуції
  • Впровадження автоматизованих стратегій
  • Оптимізація сайту
autolavel-laptop-black

Компания "Autolavel" висловлює свою подяку компанії Ads-Tips за проведені роботи в області інтернет маркетингу. Ми високо цінуємо їх внесок в успішну реалізацію задуманих ініціатив та розвиток нашого бізнесу.

З великою увагою ставимося до рекомендацій та порад колег. Завдяки високому рівню професіоналізму нам спільно вдається розширювати спектр наших послуг та робити їх доступними для користувачів.

Хочемо відзначити, що співробітники Ads-Tips ефективно побудували стратегію просування сайту нашої компанії, що забезпечує тривале зростання онлайн продажів.

shabolov sergіj

Шаболов Сергій

Власник проекту

Ефективний маркетинг чекає на вас - готові?

Розширюйте бізнес із Google Ads

Показуйте оголошення клієнтам, які шукають компанії, подібні до вашої, у Пошуку та на Картах Google. Платіть лише за результати (наприклад, коли люди натискають оголошення для переходу на ваш веб-сайт чи телефонують у вашу компанію).

Показуйте рекламу, коли люди шукають те, що ви пропонуєте

За допомогою Google люди шукають, чим зайнятися, куди піти та що купити. Ваша реклама може з’являтися в Google саме тоді, коли хтось шукає товари або послуги, які ви пропонуєте.

Вчасно показана реклама може перетворити звичайного користувача на цінного клієнта.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.