АУДИТ ІНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГУ
trespak-logo-black

Компаныя з Вантажоперевезень Transpak: 321% ріст коефіцієнту конверсії, 90% ріст кількості конверсій

321%
Ріст коефіцієнту конверсії
90%
Ріст кількості конверсій
69%
Зниження ціни за конверсію
22%
Ріст CTR

Компанія Transpak займається вантажоперевезеннями, має власний автопарк, складські приміщення та професійний менеджмент. Все це дозволяє надавати широкий спектр послуг від доставки щодня до перевезення негабаритних вантажів.

У компанії є постійний приріст клієнтів, а для його збільшення було обрано контекстну рекламу. Після самостійного налаштування Google Ads кількість замовлень трохи зросла. Проте, розуміючи потенціал контекстної реклами та бажаючи збільшити її ефективність, Transpak звернулися до нас.

Нам потрібно було повністю переналаштувати рекламні кампанії. І щоб розуміти специфіку бізнесу та очікування клієнта від реклами, розпочали роботу з відправлення брифу. Отримавши необхідну інформацію, опрацювали структуру кампаній запустили першу рекламу. 📍

Основна мета клієнта – це налаштування контекстної реклами, яка буде вигідніша, ніж та, яка в нього була. А відповідно, отримати більше конверсій за меншою ціною.

Для цього поставили такі завдання:

  • Налаштувати пошукову рекламу в Google Ads з оновленою структурою.
  • Налаштувати пошуковий та банерний ремаркетинг для повернення потенційних клієнтів, які були на сайті, але не вчинили цільової дії.
  • Створити рекламні креативи – відео, зображення.

Як ми досягли результатів:

  • Розробка нових торгових пропозицій
  • Розробка нових лідген форм
  • A/B тестування оголошень та креативів
  • Тестування стратегій ставок
  • Розробка кампаній з ремаркетингу
trespak-laptop-black

Висловлюємо подяку компанії Ads-Tips за якісно підготовлену та проведену рекламну кампанію. На поточному етапі співпраці ми використовуємо комплексну стратегію роботи у сфері digital, що включає контекстну рекламу та веб-аналітику.

Упевнені, що наша співпраця триватиме не один рік, а результати продовжуватимуть радувати та передбачати наші очікування.

sinchyk vadim

Сінчук Вадим Сергійович

Власник проекту

Ефективний маркетинг чекає на вас - готові?

Контекстна реклама в Google

Бізнесмени завжди хочуть залучати якнайбільше клієнтів. Один із інструментів для цього – оптимізація ранжування сайту в пошукових системах. Здійснюючи покупки в інтернеті, одні користувачі керуються рекомендаціями знайомих, але більшість клієнтів просто вибирає перші сайти в пошуку. Якщо інтернет-магазин знаходиться в топі, значить він існує давно і має попит.

Як прискорити процес та з’являтися у ТОП за ключовими запитами? Контекстна реклама в Google Adwords – ваш вихід!

Ефективна реклама від Google виводить вашу компанію у топ із першої хвилини запуску реклами. Це призведе до вас лідів та підвищить рівень довіри до бренду!

Більше того, контекстна реклама в Гуглі не показується всім підряд – вона чітко націлена на вашу аудиторію.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.