АУДИТ ІНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГУ
elkiigolkil-logo-black

Магазин Elki-Igolki: 95% ріст кількості лідів, 27% Зниження ціни за лід

95%
Ріст кількості лідів
27%
Зниження ціни за лід
55%
Збільшення трафіку
27
Ріст CTR

Магазин Elki-Igolki спеціалізується на продажу новорічних товарів і штучних ялинок. Сезон торгівлі в даній ніші починається вже в середині листопада, варто також зазначити, що конкуренція досить жорстка.

Перед початком співпраці замовник вже мав фотографії продукції, робочу сторінку в Instagram. Сайт був на фінальній стадії розробки та це не завадило нам почати підготовку до запуску реклами.

Основною метою, яку клієнт ставив перед нами – був розпродаж всіх ялинок, які були на його складі при збереженні цільової ціни за замовлення. Для цього було потрібно:

  • Налаштувати рекламні кампанії у Facebook, Instagram під ключ.
  • Налаштувати аналітику за допомогою Google Analytics + Google Tag Manager.
  • Створити рекламні креативи – відео, зображення.

 

Як ми досягли результатів:

  • Створення нових відеокреативів
  • Детальна сегментація аудиторій
  • Доопрацювання посадкових сторінок
  • Кампанії з ремаркетингу
  • Фокус на мікроконверсіях
elkiigolkil-laptop-black

Найголовніше – що швидко тестували та приймали рішення. Була гіпотеза, прокрутили 100-200 доларів, отримали результат і одразу ухвалили рішення, цікаво чи ні. Сподобалося, що використовувався широкий арсенал рекламних інструментів Facebook, Instagram і правильно розподілялися бюджети.

Хороша та регулярна звітність і постійно на зв'язку. Що ще покращилося, так це зв'язок з відділом продажів та людьми, які роблять рекламу. Відділ продажів чітко розумів, звідки дзвінки, звідки трафік і був у курсі всіх подій. Як результат, люди швидше обробляли трафік із звернення до продажу.

Анатолій Синегуб

Анатолій Синегуб

Власник проекту

Ефективний маркетинг чекає на вас - готові?

Реклама у Фейсбук та Інстаграм налаштування рекламних кампаній

Соціальні мережі спочатку створювалися для спілкування в Інтернеті. Сьогодні ж вони стали потужним інструментом для реклами та просування послуг, товарів та бізнесу. Так, якщо замовити рекламу на Facebook, її побачить величезна аудиторія користувачів. А при правильному настроюванні, яке вам забезпечать фахівці нашого інтернет-маркетингового агентства, демонструватиметься реклама виключно цільової аудиторії: чоловікам, жінкам, жителям Харкова чи Києва, підліткам, людям старшого віку, які мають аккаунти в соцмережах. Таргетована реклама у фейсбуці, ціна якої цілком доступна, на сьогоднішній момент визнана найефективнішою. За відносно невеликих витрат ви отримуєте саме той результат, на який розраховували.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.