АУДИТ ІНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГУ
aquarell-logo-black

Акварельні Пензлі Aquarell:

175%
Збільшення лідів
280%
Збільшення трафіку на сайт
41%
Ріст коефіцієнта конверсії
28%
Зниження ціни за клік

На момент початку співпраці та запуску реклами пензлі Aquarell були новинкою на ринку й не мали аналогів. Зважаючи на високу якість і схвальні відгуки товар досить швидко набув популярності. Це було як плюсом з одного боку, бо не було конкуренції на першому етапі, але одночасно з цим треба було презентувати людям товар і заохотити його придбати, що інколи досить важко робити коли людям пропонують щось нове і незнайоме.

Основною метою було ознайомлення якомога більшої кількості людей з новим товаром з подальшою конвертацією їх у покупців.

Для оптимізації конверсії вирішили запустити в рекламу 2 лендінги – один був готовий, другий створили паралельно з розробкою креативів.

Переважна більшість рекламних кампаній була налаштована з ціллю “конверсії”, але на першому етапі також задіяли компанії з ціллю “охоплення”, щоб показати товар максимальній кількості людей.

Після отримання достатнього об’єму статистики почали сегментувати аудиторію по окремим цільовим групам.

У цьому проєкті найбільшу увагу ми приділили відеокреативам. Завдяки якісним відеороликам, вдалося створити ефективні динамічні відео, які практично з першого тесту, показали відмінний результат, що мінімально робоча модель є і її необхідно покращувати, забігаючи наперед, можемо сказати, що поліпшити вийшло в більше ніж 2 рази, і отримувати стабільні результати.

Важливу роль у реалізації проєкту відігравала якість лідів, що надходили, даний показник ми оцінювали у вигляді конверсії, у спеціально створеному файлі обліку конверсій, необхідно це для коректного відображення інформації про окупність рекламних інвестицій.

Як ми досягли результатів:

  • Аналіз ніші та цільової аудиторії
  • Розробка відеокреативів
  • Тестування аудиторій
  • A/B-тестування лендингів
  • Контроль  щоденних бюджетів в розрізі ефективності
aquarell-laptop-black

З компанією Ads-Tips працюємо близько року, протягом цього часу вийшли на заплановані рівні продажів при прийнятній ціні заявки.

Соціальні мережі – один із найкращих каналів трафіку на наш сайт, тому нам дуже важливо працювати над оптимізацією нашого сайту з перевіреною та професійною командою.

Дякую за проактивність, поради та ідеї!

rinat avdeev

Ренат Авдєєв

приватний підприємець

Ефективний маркетинг чекає на вас - готові?

Види реклами в Інстаграмі

Рекламувати товари та послуги в Instagram можна за допомогою:

  • органічної реклами;
  • таргетованої реклами;
  • реклами в інфлюенсерів;
  • реклами, купленої на біржі

Кожен бізнес або бренд починає просування в Instagram зі збільшенням своєї аудиторії. Регулярне створення цікавого контенту – те, без чого не отримати передплатників на свій профіль. По суті кожна сторінка починає з органічної реклами і займається нею завжди.

Звичайно, ви очікуєте, що результати вашого просування в Інстаграм постійно покращуватимуться. До того ж, у вас з’являються додаткові цілі. Очікування від вашого облікового запису зростають. Тоді вам слід ефективніше використовувати рекламні інструменти соцмережі.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.