Залишити заявку

Кейс «Школа боксу Boxy Club»

ГЕО: Україна
Види робіт: контекстна реклама, розробка посадкових сторінок
Задача
Генерація лідів на продаж абонементів
Рішення
  • Налаштувати YouTube Ads для залучення аудиторії до каналу;
  • Запустити Mobile App Ads для завантаження мобільних додатків;
  • Налаштувати КМС під пошукові слова, інтереси, ремаркетинг та look-a-like аудиторію;
  • Відстежити показники в Google Analytics та скоригувати налаштування кампаній.
Результат: 2186 проданих абонементів, 2,12 $ середня вартість ліда
У вас схожі завдання? Залиште заявку
на консультацію. Це корисно і безкоштовно.

Детальніше про проєкт

З метою просування до нас звернулась швецька школа боксу Boxy Club?. На своєму YouTube каналі викладачі школи раз на тиждень викладають ролики, які навчають техніки, тренують витривалість та мотивують займатися спортом. На момент початку нашої співпраці каналу було вже був 1 рік, і він налічував 4 тис. фолловерів. Також клієнт має інтернет-магазин з навчальними програмами. До співпраці з нами власник проєкт самостійно розвивав свій бізнес, та бажаючи зробити його більш ефективним, вирішив делегувати налаштування реклами нам.

До кінця другого місяця співпраці у Boxy Club на 66% збільшилися конверсії, на 17% – CTR, на 36% виріс
CTR і на 36% збільшився трафік з Facebook, Instagram.

Після першого спілкування та заповненого брифу у нас було розуміння аудиторії та цілей клієнта. Додатково ми вивчили ринок послуг по боксу: запити аудиторії та сайти з аналогічними послугами.

Ми запропонували зробити акцент на відеорекламі ?, доповнивши її ремаркетингом, а також запустити рекламу в контекстно-медійній мережі.

Оскільки ми вирішили використати кілька рекламних каналів, перед нами постало завдання не лише їх грамотно налаштувати. Нам важливо було оцінити ефективність кожного ☝, щоб надалі замовник міг вигідніше розпоряджатися рекламним бюджетом.

Роботу поділили на три напрямки:

  • Відеореклама – рекламні кампанії youtube
  • Реклама мобільного додатку
  • Медійна реклама GDN

Реклама Google Ads Школа Боксу – налаштування

YouTube – відеорекламу реалізували двома типами кампаній:

boxyclub-laptop-black

  • Ремаркетинг. Покази були спрямовані на людей, які бачили будь-яке відео на каналі, але ніяк не провзаємодіяли з ним. По суті, ми нагадували зацікавленій аудиторії про нас. У рекламний ролик було додано посилання на сайт та інформація про безкоштовну пробну тренувальну програму.
  • Таргетингові кампанії. Кампанії були налаштовані в YouTube In-Stream та YouTube Discovery на ключові слова, теми, інтереси та наміри користувачів, які цікавляться бойовими видами спорту та, зокрема, боксом.

Відеореклама принесла нам конверсії від 2,07 $ до 63,5 $. Найбільш вигідні результати показав ремаркетинг. Саме його і вирішили залишити для подальшого просування.

Інcтсали додатку (Android та IOS) – налаштували 4 кампанії для реклами мобільних додатків ?: 2 для безкоштовної програми на IOS та Android та 2 для платної програми. Як конверсію було вибрано встановлення мобільного додатка. Мобільна реклама принесла 273 конверсії за 0,20 $.

Медійні рекламні кампанії GDN (КМС) – додатково для реклами каналу, додатку та сайту запустили медійні кампанії з банерами:

  • Remarketing – ремаркетинг кампанія для тих, хто був на сторінці додатків, але не скачав жодного з них.
  • GDN_Remarketing – для тих, хто був на сайті або ж переглянув якийсь ролик на YouTube каналі, однак не зробив жодної цільової дії, наприклад, не підписався на безкоштовну тренувальну програму.
  • GDN – медійна кампанія на ключові слова, інтереси, теми та наміри для тих, хто підходить під нашу цільову аудиторію.
  • GDN_Similar audiences – медійна кампанія на look-alike аудиторію, схожу на тих, хто зробив у нас конверсію, а саме скачав тестову брошуру або курс на сайті. Аудиторія look-alike автоматично створюється Google Ads, коли в обліковому записі з’являється достатньо даних.

boxyclub-stat1
boxyclub-stat2
boxyclub-stat3

Попередній аналіз бізнесу, постановка чітких завдань та послідовне настроювання рекламних кампаній принесли нам 2186 конверсій із середньою вартістю 2,12 $. Робота з Google Analytics та оптимізація кампаній дозволили виявити найвигідніші канали реклами та відмовитися від менш ефективних, що дозволило підняти бізнес-показники клієнта ?.

Ефективна реклама не тільки приносить прибуток, а й допомагає зробити правильні висновки. Грамотне налаштування контекстної реклами та робота з аналітикою дозволила нам і замовнику глибше дослідити бізнес: звідки і з якою метою приходить аудиторія, що шукає та що купує. Замовник отримав не лише налаштовані кампанії, з якими можна працювати далі, а й важливі показники: витрати на рекламу, вартість ліда, вартість конверсії. Знаючи, скільки коштує залучення клієнта і які канали залучення найвигідніші, можна ефективно розпорядитися рекламним бюджетом.

Правильно сфокусувати вкладення в рекламу та зосередитись на бізнесі – ось головна мета клієнта, яка була досягнута з нашою допомогою.

Результати
2186

проданих абонементів

2,12 $

середня вартість ліда

Будемо раді відповісти
на ваші запитання
Вам відповість на email

Віталій Ухань
Засновник агенства Ads-Tips.com

Відправляючи заявку Ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності.