Залишити заявку

Як перевірити якість фарм акаунтів Facebook [9 пунктів]

Як перевірити якість фарм акаунтів Facebook

Час іде, обсяги трафіку зростають, а банів у Facebook менше не стає. Відповідно, і якість фарм акаунтів Facebook завжди залишається актуальним. Ми вже розглядали покупні облікові записи і як не нарватися на скам при покупці розхідників. Сьогодні ж поговоримо детальніше про те, як перевірити якість фарм акаунта. Це важливо, адже від якості акаунту багато в чому залежить, скільки він вам прослужить і чи прослужить.

Ця стаття може використовуватися не тільки як чек-лист для арбітражників-початківців, але і як пам’ятка для фармерів, які хочуть знати, який результат від них чекають і зробити придатний продукт.

Наповнення облікового запису

Фото профілю, обкладинка, особиста інформація, наявність друзів, передплат, постів тощо. Це перше, на що варто звернути увагу. Іншими словами, коли ви пробігаєтеся очима по обліковому записі, він не повинен здатися вам порожнім. Хоча багато хто пише, що цей пункт не особливо впливає на траст, показники у фарм акаунті повинні імітувати активність реальної людини та мінімізувати підозри. Навіщо платити за халтуру та показувати порожню сторінку?

Вік акаунту

Звичайно, чим старший обліковий запис, тим краще. Мінімальним віком можна вважати 2 тижні. І справа навіть не в тому, що вас заблокують, якщо ви почнете лити з молодого облікового запису, вам можуть просто не дати це зробити (хоча відлежка теж не гарантія, ми реалісти).

Наявність Fan Page та підписок

Несправедливо, звичайно, що акаунти зі створеними на них Fan Page більш трастові. Ви, наприклад, як користувач часто створюєте якісь групи у ваших особистих облікових записах? Проте для алгоритмів це показник «живості». Перевірте, чи заповнена інформація Fan Page, контакти, чи є там пости та передплатники (хоч би парочка).

Також перевірте, чи підписаний аккаунт на якісь групи, в ідеалі, в них має бути видно й активність акаунта: лайки, репости, коментарі.

Дії та кількість сесій в обліковому записі

Дії та їх кількість, а також кількість сесій можна переглянути у «Журналі дій». Важливо переконатися, що обліковий запис не створювався одним днем ​​і не був порожнім до самого моменту покупки, а послідовно розвивався (наскільки це було б можливо для середньостатистичного користувача): сьогодні особиста інформація з’явилася, завтра — кілька друзів і постів, післязавтра — підписка на пару спільнот по інтересам та взаємодія з іншими користувачами тощо.

якість фарм акаунтів Facebook 1

Дії поза Facebook

Коли користувач заходить на різні сайти та додатки, використовуючи свій обліковий запис у Facebook, ця інформація передається платформі. Її можна побачити в налаштуваннях конфіденційності, у розділі «Дії поза Facebook». Якщо там порожньо, то за підозрілої активності алгоритми швидко вирішать, що сторінка — бот.

Для імітації цього параметра можна скористатися сервісами та спеціальними ботами з нагулювання куків та історії відвідувань.

Інтереси та теми для реклами

У налаштуваннях реклами є два важливі розділи: безпосередньо «Налаштування реклами» та «Теми».

У «Налаштування реклами» перейдіть до «Категорії, які використовуються для включення вас до цільової аудиторії», потім натисніть «Інші категорії». Тут, за ідеєю, мають відображатися інтереси користувача, які використовуються при націленні. Відповідно, якщо нічого немає, трастовість знижується.

У темах повинні відображатися теми для реклами, які можуть бути актуальні для користувача. Алгоритми підбирають їх, ґрунтуючись на активності облікового запису та взаємодії з рекламою (лайки, кліки тощо). Чим більше тем для реклами ви побачите, тим більше трастовий аккаунт перед вами.

Зверніть увагу, чи є реклама у вашій стрічці. За умови правильної роботи над акаунтом, вона має бути.

Розташування облікового запису

При покупці облікового запису, важливо розуміти, під яке ГЕО він вам потрібен, тому що ви не можете просто взяти та, скажімо, з України почати лити на Аргентину, коли ваш обліковий запис прив’язаний до Грузії. Що взагалі у цій схемі може піти так? Тому краще перевірте основне розташування облікового запису.

якість фарм акаунтів Facebook img2

Якість облікового запису

Крім всього вищесказаного, зайшовши в Бізнес-аккаунт, ви можете подивитися, чи все гаразд зі статусом доступу фарм акаунтів Facebook, чи є проблеми з рекламою та бани. Для цього у Бізнес-акаунті відкрийте «Всі інструменти», далі – «Якість облікового запису» і, нарешті, «Огляд статусу облікового запису».

Чекери

Існують програми, за допомогою яких можна перевірити акк на бани, блоки тощо, не заходячи в Facebook взагалі. Розрізняються за функціоналом вони несильно (але, звичайно, якщо товар платний, йому намагаються додати цінність, додаючи якісь фішки). Чекер перевіряє облікові записи на блок, може показати кількість друзів, ім’я облікового запису, валідність і UID.

Висновок

Загалом, нічого складного у перевірці якості облікових записів немає. З цим впорається будь-який початківець. Проблема полягає лише в тому, що рано чи пізно обліковий запис все одно полетить у бан, з цим нічого не поробиш. Але чим пізніше вас наздожене бан, тим більше встигнете відкрутити – в цьому плані добре сформований аккаунт здатний довше уникати автоматичних банів і ручних перевірок.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин