Залишити заявку

Антидетект браузер VS електронна комерція. [5 фактів]

Антидетект браузер

Антидетект браузер та електронна комерція на сьогодні тісно пов’язані. Оскільки e-commerce – вкрай популярна індустрія останніх років то і конкуренція тут висока. Трохи цифр: світовий ринок електронної комерції оцінюється у неймовірні 3,59 трильйона доларів у 2022 році, з очікуваним щорічним зростанням у найближчі 5 років на більш ніж 12%. До 2027 року очікується зростання обсягу ринку електронної комерції до 6,39 трлн.

Крім масштабності цього ринку, великий плюс у тому, що поріг входу для старту своєї справи, як і раніше, невеликий. Багато команд-початківців або окремих підприємців можуть почати свій шлях в e-commerce з мінімальними інвестиціями.

Інший плюс: попри велику кількість обмежень та особливостей місцевих ринків, за допомогою сучасних технологічних рішень ви можете відкрити для себе доступ до ведення бізнесу практично у будь-якій точці світу! Куди ж податися і як у цьому допоможе антидетект браузер?

Що таке антидетект браузер?

Антидетект браузер – такий самий браузер, як, наприклад Google Chrome, Firefox або Opera. Основна відмінність у тому, що такі додатки підміняють відбиток користувача, імітуючи активність іншої людини.

Характерна риса будь-якого антидетект браузера – можливість створювати окремі акаунти для кожної вкладки. Кеш, кукі, часові пояси, відбитки, проксі та інша інформація про користувача індивідуальна для кожного вікна.

Основний функціонал значно розширено. Можна ділитися даними з учасниками команди, приховувати дані про механічну сторону комп’ютера, автоматизувати деякі процеси та виводити фарм на напівпасивну роботу.

E-commerce майданчики

E-bay, Amazon, Shopify, Lazada, Alibaba та багато інших. Ці платформи спеціально призначені для інтернет-торгівлі. Більшість інтернет-продажів припадає на них.

Це майданчики з величезною кількістю можливостей та щоденного потоку клієнтів. Однак конкуренція на всіх цих майданчиках висока, вимоги до продавців та структура собівартості товарів також є певним бар’єром.

Незалежні сайти

Багато брендів і команд, як і раніше, працюють над незалежними сайтами та приганяють трафік безпосередньо. Є багато конструкторів для швидкого старту свого сайту. На більшості майданчиків із трафіком дуже просто інтегрувати ваш простий сайт та почати продажі.

Собівартість створення власного сайту низька, але для того, щоб привести трафік, доведеться постаратися, зручностей на ньому буде значно менше, ніж на e-commerce платформі.

Антидетект-браузер

Соціальні мережі та майданчики з контентом

Багато соціальних мереж вже інтегрували інтернет-торгівлю до себе безпосередньо, хтось же вважає за краще переводити трафік з них до себе в інтернет-магазин на торговому майданчику або на незалежний сайт.

Трафік на них великий, та й вартість лідів досить висока. Потрібні певні навички для підтримки гарної прибутковості вашого бізнесу.

Нові канали продажів – нові можливості

Основою доходу в електронній комерції є якісний трафік, який з високою конверсією переходитиме у покупки вашого продукту чи послуги. Останніми роками вже з’явилося багато нових каналів для e-commerce, серед яких гігантами TikTok, Instagram, Twitch, Snapchat.

Активність на цих майданчиках продовжує зростати, найближчими роками з ймовірністю з’являться і нові аналогічні майданчики. Навіть якщо ви не досягли великих успіхів зі старими каналами продажів, то кожен новий канал стане для вас новою можливістю. Робота на них почнеться буквально «з нуля», оскільки алгоритми та особливості у кожної їхніх платформ свої.

Стріми, мобільна комерція, продажі в чатах та діалогах, підписки, доповнена реальність та багато інших каналів та форматів вже сьогодні є перспективними напрямками для онлайн-продажів.

Які можуть виникнути проблеми?

Здебільшого це проблеми з виходом на конкретний ринок, суворі вимоги від майданчиків щодо місцевих платіжок, обмеження на відкриття кількох магазинів, обмеження на просування своїх продуктів та багато інших бар’єрів.

Крім цього, з сильною конкуренцією сьогодні вже недостатньо приносити на ринок хороший продукт за приємною ціною. Конкурентне середовище потребує сучасних рішень. Вимоги до автоматизації, сервісу та підтримки бренду, репутації, володіння інформацією про конкурентів — це те, без чого не обійтися серед електронної торгівлі сьогодні.

Чим допоможе антидетект браузер?

Збільшити кількість акаунтів та торгових пропозицій

Одного продукту, профілю, магазину, бренду часто вже недостатньо. Час – це цінний та безповоротний ресурс. Важливо з легкістю тестувати ваші гіпотези, безперервно зростати і дивитися на бізнес-пропозицію очима клієнта.

Підтримувати репутацію адекватними коментарями

З антидетект браузером ви зможете підтримувати свої профілі коментарями та не відлітати в бан. Можна також підтримувати кількість потрібних запитів, щоб оптимізувати алгоритми.

Парсіть інформацію про індустрію

Не можна робити багато однотипних запитів з одного пристрою та збирати інформацію про конкурентів із тією ефективністю, з якою хотілося б.

Командна робота у тому числі з фрілансерами

Одному підтримувати бізнес чи мережу бізнесів неможливо у принципі. Найчастіше доводиться частину робочих процесів виносити на аутсорсинг, у зв’язку з чим виникає багато ризиків та незручностей. Зручна командна робота з антидетект браузером вирішує цю проблему.

Автоматизація рутинних процесів.

В електронній комерції дуже важливий рівень сервісу, стабільність постачання та виконання всіх бізнес-процесів. Є багато завдань, які варто передати ботам. Вбудована RPA-автоматизація від антидетект браузеру – це просте та зручне вирішення цієї проблеми.

Підсумок

Для повноцінного та максимально ефективного занурення в електронну комерцію важливо вибрати надійного партнера, який подбає про ваші дані та облікові записи, допоможе обійти наявні бар’єри та створить необхідний фундамент для зростання. З усім цим вам допоможе антидетект браузер.

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин