Залишити заявку

? Відгуки важливий фактор при виборі товарів [5 інсайтів]

Відгуки важливий фактор при виборі товарів [5 інсайтів]

Відгуки важливий фактор при виборі товарів – так вважає практично половина опитаних онлайн-покупців 46%. Другий за важливістю для споживачів тип інформації – описи товарів і брендів – 28%. На третьому місці – експертні огляди (13%), а на четвертому – думка близьких людей (10%).

Огляди та відгуки менш важливі під час вибору ліків, БАДів і харчових продуктів. Огляди частіше необхідні покупцям у категорії товарів для спорту і туризму. Відгуки – у розділах одягу та взуття, косметики та парфумерії.

Майже 80% довіряють оглядам на товар, які написані звичайними покупцями. Третина користувачів довіряє магазинам, що спеціалізуються на товарі, і близько чверті – незалежним експертам. Більша частина респондентів – 98% – не вважають згадки продуктів у соціальних мережах та огляди блогерів значущою інформацією при виборі товару в інтернеті ?

Чому відгуки важливий фактор при формуванні вибору

Чому відгуки важливий фактор при формуванні вибору?

Основна частина користувачів – 48% – вивчають перед покупкою відгуки та про товари, і про магазини. Однак якщо порівнювати типи відгуків, зі значною перевагою перевага надається відгукам про товар – 43 проти 9%. Наявність негативного відгуку про продукт є фактором, що відштовхує від покупки, для 30% опитаних, наявність негативного відгуку про продавця – для 22%.

також читайте

Якщо покупці хочуть краще дізнатися про онлайн-магазин, вони з більшою ймовірністю прочитають відгуки про нього на сайтах-відгуках – 32% або на сайті самого магазину – 30%. Відгуки в картах Google вивчають удвічі рідше – 16%. Відгуки в соцмережах та огляди на YouTube – у чотири рази: 8 і 7% відповідно.

Часто покупці – 41% – не бачать різниці між текстово-графічними та відеооглядами товару з точки зору зручності сприйняття. Однак частка споживачів, які віддають перевагу тільки текстовим оглядам, більш ніж удвічі перевищує частку тих, хто віддає перевагу тільки відео – 41 проти 18% ?

Більше цікавих матеріалів у нашій спільноті facebook.

[wpreactions sgc_id="5" bind_to_post="yes"]

стрічка новин